VERZEKERINGEN

Wat gebeurt met de hypotheek als u zonder werk zit?

Kunt u niet meer werken? Dan verliest u al gauw 30% van uw inkomen. En misschien zelfs meer. Bij ziekte merkt u dit vaak pas na 1 jaar. Met de werkeloosheid en/of arbeidsongeschiktheid verzekering hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Hierdoor kunt u gewoon uw hypotheeklasten blijven betalen. Verzekert nu uw hypotheeklasten bij werkloosheid en/of arbeidsongeschiktheid.

Wat gebeurt met de hypotheek als u komt te overlijden?

Hebt u er al eens bij stilgestaan hoe het verder moet als u overlijdt? Meestal heeft een gezin minder inkomen als een van de partners er niet meer is. Met de Overlijdensrisicoverzekering laat u uw gezin goed achter. Daarmee zorgt u ervoor dat zij gewoon de hypotheek, de huur en andere lasten kunnen blijven betalen.


woonhuis_icon

Woonhuisverzekering

De woonhuisverzekering verzekert niet alleen je muren, het dak, de vaste vloeren, maar ook je keuken, je zonnepanelen en de laadpaal voor je elektrische auto. Daarnaast zijn ook je kelder, schuttingen en bijgebouwen verzekerd.

inboedel_icon

Inboedelverzekering

Een lekkage door een kapotte diepvries, een brandplek door een omgevallen kaars of de schade die inbrekers veroorzaken. In dat soort gevallen is het fijn als je een inboedelverzekering hebt die niet moeilijk doet over een verzekerd bedrag. Want als je schade hebt door brand, lekkage, bliksem of diefstal wil je zo snel mogelijk verder.

overlijdensrisico_icon

Overlijdensrisicoverzekering

Je denkt liever niet na over de tijd dat je er niet meer bent. Maar als je overlijdt, lopen veel kosten gewoon door. Je hypotheek of huur bijvoorbeeld, of de studiekosten van je kinderen. Dan wil je niet dat je partner of kinderen achterblijven met te weinig inkomen. Met de overlijdensrisicoverzekering vang je de financiële risico’s op bij overlijden.

overlijdensrisico_icon

Werkloosheidsuitkering

Krijg je een ww-uitkering nadat je dienstverband is beëindigd en is er geen sprake van partnerpensioen met waardeopbouw? Dan blijf je zolang je een ww-uitkering ontvangt verzekerd van partnerpensioen. Als je overlijdt, krijgt je partner wel minder partnerpensioen dan toen je nog in dienst was. De hoogte hiervan hangt af van het aantal jaren dat je in dienst bent geweest. Ook wordt rekening gehouden met partnerpensioen dat eventueel door uitruil is verkregen.

overlijdensrisico_icon

Arbeids­ongeschiktheids­verzekering (AOV)

Ondernemen betekent natuurlijk vrijheid. Maar krijg je een ongeluk of een ernstige ziekte? Dan kunnen je reserves snel opdrogen. Wie zorgt er dan voor jou? Met onze AOV krijg je niet alleen geld op je rekening bij arbeidsongeschiktheid. We staan ook altijd voor je klaar, door de tijd voor je te nemen en met je mee te denken. Zodat jij snel weer in alle vrijheid kunt ondernemen.

Het oriënterend gesprek is altijd kosteloos.

De Hypotheekbemiddelaar staat bekend als een onafhankelijke en goedkopere hypotheekadviseur in Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Rotterdam en omstreken. Maak snel kosteloos een vrijblijvende afspraak.