HYPOTHEKEN

Nieuwe hypotheek

Droomhuis gevonden! maar wat nu? Maak een gratis oriëntatieafspraak met ons. Daarin bespreken we of u uw droomhuis kunt financieren, welke hypotheekvorm bij uw past en of het nodig is om extra verzekeringen af te sluiten. Daarna krijgt u hypotheekadvies en weet u welke hypotheekaanbieder past bij uw situatie.

Hypotheek oversluiten

Juist in deze tijd kan het verstandig zijn te bekijken of uw toenmalige keuze nog aansluit op uw huidige situatie. Denk hierbij aan veranderingen van gezinssituatie, werksituatie, overheidsmaatregelen, einde rentevaste periode of tegenvallende resultaten verpanden polissen. Is één van deze situaties op u van toepassing, dan is er waarschijnlijk meer mogelijk dan te wachten op betere tijden.


home_interactive_offer_list_1

Restschuld aflossen of meefinancieren

Als je huis onder water staat, dan is de hypotheek hoger dan de waarde van het huis en blijf je bij verkoop zitten met een restschuld. Voor veel mensen helaas een reden om niet te verhuizen. Maar gelukkig zijn er verschillende oplossingen!Bij een aantal geldverstrekkers kunt u de restschuld meefinancieren in de nieuwe hypotheek. U neemt de schuld als het ware op in de nieuwe hypotheek en smeert de betaling ervan uit over een looptijd van 15 jaar. Het is zelfs mogelijk om een hypotheek met NHG af te sluiten. Het voordeel is dat u niet in één keer je hele restschuld hoeft af te lossen. Hou er wel rekening mee dat banken een limiet stellen aan de hoogte van de restschuld die u mee kunt financieren.

home_interactive_offer_list_2

Rentemiddeling

Met rentemiddeling kunt u mogelijk uw hypotheekrente en maandlasten verlagen. Dit is vooral interessant als uw rentevaste periode nog enkele jaren duurt, terwijl de huidige rente fors lager is. Dankzij rentemiddeling profiteert u toch van de lage rente. Hoe werkt rentemiddeling precies? Na rentemiddeling krijgt u een nieuwe rentevaste periode. Uw oude rente is dan gemiddeld met de actuele marktrente. Die is in 2018 enkele procenten lager dan bijvoorbeeld in 2010. Boeterente? U betaalt wel een boeterente als u uw lopende, rentevaste periode aanpast. Die boeterente hoeft u niet in één keer te betalen, maar wordt opgenomen in het nieuwe rentepercentage. Zo wordt de boete uitgesmeerd over een langere periode.

home_interactive_offer_list_3

Starterslening

Met een Starterslening is het voor iedere starter op de koopwoningmarkt mogelijk om een voordelige hypotheek met een aanvullende renteloze lening te verkrijgen. Dankzij de Starterslening bespaart u tot wel € 300,- op de maandlasten. De Starterslening verschilt per gemeente en er is beperkt budget beschikbaar gesteld vanuit de Rijksoverheid. Nu is dus het beste moment om je eerste huis te kopen!

Het oriënterend gesprek is altijd kosteloos.

De Hypotheekbemiddelaar staat bekend als een onafhankelijke en goedkopere hypotheekadviseur in Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Rotterdam en omstreken. Maak snel kosteloos een vrijblijvende afspraak.