CONTACT IS SNEL GEMAAKT

Indien u vragen heeft, een kostenloos en echt onafhankelijk hypotheek of verzekering advies wilt, bel of e-mail ons via onderstaande gegevens.
U kunt ook altijd van ons terugbelverzoek gebruik maken zodat wij u zo spoedig mogelijk contacten op het door u gewenste tijdsblok.

Wij zijn u graag van dienst.


RON

UW FINANCIEEL ADVISEUR

Hoi ik ben Ron, woonachtig te Vlaardingen getrouwd met Nancy en heb drie dochters. Na het behalen van de primaire diploma’s en de verplichte diensttijd ben ik na wat rondzwerven bij het ingenieursbureau gemeente Rotterdam terecht gekomen. In 2004 heeft RVS verzekeringen mij een aanbieding gedaan om binnen de ING-groep aan de slag te gaan. Helaas door een reorganisatie kwam hier in 2010 een einde aan. Na wederom wat rondzwerven ben ik mijn eigen onderneming “De Hypotheekbemiddelaar” begonnen.

Jarenlange ervaring in de financiële sector, en de constatering dat de aandacht voor het menselijke aspect nog te vaak inschiet bij het belang van winstgevendheid, is een eerste motivator om de uitdaging van het zelfstandig ondernemerschap aan te gaan.

CARRIERE PAD

medewerker van de gemeente Rotterdam als iemand die goed met cijfers om kan gaan, vervolgens via RVS Verzekeringen en als zelfstandig ondernemer, binnen de financiële wereld, heb ik de essentie van vakkennis in combinatie met de juiste verkooptools aan den lijve ervaren.

Zonder een gedegen vakkennis is de juiste gesprekspartner in de branche onbereikbaar. Maar een gebrek aan verkooptools resulteert in onvoldoende overtuiging voor de toegevoegde waarde van je advies. Balans in kennis en vaardigheden vormen een unieke samenstelling. Onder de naam De Hypotheekbemiddelaar wil ik die balans aanreiken. Naast deze genetische aanleg om te ‘adviseren’ vormt de combinatie van lef, eerlijkheid en ambitie een tweede reden. De verantwoordelijkheid voor de bedrijfsprocessen binnen mijn recente werkomgeving heeft mij overtuigd van mijn natuurlijke drang naar het zoeken van continue uitdagingen.

EERLIJK EN TRANSPARANT

Het eerlijk en transparant adviseren geeft je middelen om het hoogst haalbare voor opdrachtgevers te bewerkstelligen. Na jaren zijn verstreken, blijven de klanten terug verlangen naar je oprechtheid.

Ik heb als financieel adviseur bij een aantal financiële instellingen gewerkt, hierbij constateerde ik elke keer weer dat ik een andere filosofie hanteerde dan de filosofie van het bedrijf. Het belang van een opdrachtgever / klant moet altijd bovenaan staan, helaas is dat niet bij elke financiële instelling waar ik gewerkt heb het geval. Het lopende bandwerk niet kunnen genieten van de blijdschap van klanten als er een nieuwe fase in het leven is aangebroken, verontruste mij erg. Ik heb vaak gedacht “op deze manier wil ik dit niet”. Nu mijn laatste werkgever zijn onderneming heeft beëindigd krijg ik eindelijk de gelegenheid, als zelfstandig ondernemer, op de juiste manier te werk te gaan. Het proces uitwerken op een manier die de opdrachtgever van De Hypotheekbemiddelaar tevreden stelt, dan is het doel bereikt.

SAMENWERKING

Samenwerkende partners van De HypotheekbemiddelaarHet oriënterend gesprek is altijd kosteloos.

De Hypotheekbemiddelaar staat bekend als een onafhankelijke en goedkopere hypotheekadviseur in Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Rotterdam en omstreken. Maak snel kosteloos een vrijblijvende afspraak.